Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Etablering

 Jeg har et helårshus på Samsø, som jeg overvejer at lave om til en andelsforening. Min tanke er, at sælge huset som 8-10 andele, hvor hver andelshaver så kan benytte huset som feriehus (der er ikke bopælspligt og huset ligger 100 m. fra vandet). Jeg kunne evt. selv købe nogle af andelene til at starte med. Jeg tænker umiddelbart at lave det, så der ikke skal optages lån (eksempelvis 200.000 i indskud pr. andel vil kunne betale hele huset). Men hvor kan jeg få hjælp til oprettelsen og er der nogen ting eller råd, jeg skal være specielt opmærksom på? 

Vores svar fra

 
Hvis der ikke skal optages lån og der dermed alligevel  ikke er nogle renteudgifter at trække fra, skulle der ikke være noget i vejen for at lave en andelsforening.

Du bør rette henvendelse til advokat og evt. til revisor.

Da det ikke fremgår om du selv bor i huset har jeg ingen mulighed for at forholde mig til eventuelle skattemæssige problemer.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.