Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Etablering af tagbolig

Spørgsmål:

Min familie og jeg bor i en andelsboligforening på 4. sal lige oven over os har vi et tørreloft, vi har snakket om evt. at købe det og muligvis to små loftrum, bestyrelsen synes det er en god ide. Mit spørgsmål er så hvordan vurderes prisen og huslejen. Vores lejlighed er ca. 63 m2 og hvis vi køber tørreloft og de to loftrum bliver det samme størrelse som vores lejlighed som vi har givet 150.000,00 kr. for og betaler 3000,00 kr. om måneden incl. varme og vand.

Vores svar fra

Vi vil anbefale, at I via bestyrelsen retter henvendelse til jeres administration for at få beregnet en salgspris – evt. i forbindelse med en opmåling og opgørelse over eventuelle udgifter, som foreningen skal afholde. Herefter vil det så være en generalforsamlingsbeslutning at tage stilling til et eventuelt salg af fællesarealer samt en offentlig godkendelse, der vil være betinget af den “sammenlagte” lejlighedsstørrelse herunder også om tørreloftet kan anvendes til beboelse.

Med venlig hilsen
ATB

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.