Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Erhvervslejemål trods manglende vedtægter

Hej, I vores andelsforening har vi en kælder, som ejes af en der ikke bor i ejendommen, og som udlejer kælderen til et møbelselskab, der bruger kælderene til opbevaring.

Den aftale blev i sin tid lavet da andelshaveren var i familie med ejeren af møbelforretningen, men det er ikke længere tilfældet, da den har skiftet ejer. Vores “problem” er at der intet i vores vedtægter står noget om udlejning af kælderen til erhverv, der står kun de alm. regler om udleje/fremleje af lejligheder kun kan ske hvis man er i udlandet/syg etc.

Så vi ved ikke hvordan vi skal forholde os til andelshaveren / kælderen, fx hvad vi kan stille af krav til vedligeholdelse. Og andelshaveren har sagt hun ønsker at sælge andelen/kælderen. Vi kunne være interesseret i at købe den til foreningen, men hvad gør vi, hvis hun fx vil sælge den til en anden?

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.