Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Erhvervslejelov/Andelsboliglov?

Vi er en lille andelsboligforening der har 2 butikker der er solgt som erhvervsandele, begge bliver benyttet som erhverv og har altid været erhverv, også i tiden som lejere. Går disse erhverv ind under andelsboligloven eller erhvervslejeloven? Og må husordenen/vedtægter for disse erhverv være anderledes end den resterende del af AB?

Vores svar fra

Ja – der må gerne være bestemmelser i jeres vedtægter, som kun vedrører erhvervsandelene, ligesom der er en række bestemmelser i vedtægterne, som kun vedrører beboelseslejlighederne.

Når I ændre jeres vedtægter mhp. erhvervsandele, så vil det imidlertid være en god ide, at rådføre sig med en professionel, så I sikre jer, at vedtægterne får nøjagtigt det ønskede formål.

Jeg håber dette besvarer dit spørgsmål. Har dy yderligere eller uddybende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Med venlig hilsen

Colliers Ejendomsadministration A/S

Carsten Volden

Direktør

Codanhus – Gammel Kongevej 60 – 1850 Frederiksberg C

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.