Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Erhvervsfremleje ?

Vores andelsboligforening har erhvervsudlejning på et større anta m2. Noget bliver udlejet til folk udefra, og andr m2 til andelshavere. Prisen er den samme billige pris for alle. Nu forholder det sig sådan at en andelshaver med både boligandel og lejedeerhver m2, mener at han kan fremleje en del af sine lejede erhversvsm2 ud, han har faktisk allerede fremlejet et større rum af sine lejede erhvervsm2 ud til en fotograf, for en toårig periode. Andelshaveren mener at han er i sin ret til at følge samme regler med sine lejede erhvervsm2, som andelshavere har med deres boliger, de må nemlig gerne leje dele af deres boliger ud. Vi mener i huset at han ikke har den ret, da han er lejer af erhvervsm2, og ikke har andel på erhvervsm2. Er der regler for fremleje af lejede erhvervsområder ? 

Vores svar fra

Det vil afhænge af hans lejekontrakt hvilke regler der skal følges.

Det har intet med boligandelen at gøre.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.