Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Erhvervsbiler må ikke parkeres på forenningens plads

Vi har købt en andelsbolig. Der er tilhørende en carport pr. grund. Vi har vores private bil parkeret i vores carport og min erhvervsbil (som er under 3500kg) på naboens grund, da hun ikke har nogen bil, er hun mere end villig at den holder der. Så lige pludselig kom der et brev fra bestyrelsen, at de havde vedtaget på et bestyrelsesmøde, at erhvervsbiler ikke må parkeres på Smedeager. Jeg blev bedt om at flytte min bil omgående (af bestyelsen). Min nabo og jeg, mener ikke at bestyrelsen kan bestemme om min erhvervsbil holder hos naboen, når jeg har hendes samtykke. Der er iøvrigt ikke skiltet med, at det er en privat vej. Kan bestyrelsen virkelig beslutte dette?? og uden at det er vedtaget på en generalforsamling??

Vores svar fra

Grundlaget for benyttelse af carport/grund må først afklares. Har naboen ret til parkeringspladsen? Må den stilles til rådighed for andre? Er der begrænsninger i anvendelsen?

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.