Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Erhvervsandeles affald.

Vi har diskuteret om en andelsforening hæfter for et erhvervslejemåls affald ( f.eks. hvis erhvervslejemålet benytter en anden forenings containere til affald ) kan den anden forening så kræve betaling herfor af andelsfoeningen eller direkte fra erhvervslejemålet.
Ejerforeningsnavn: Gasværksvej 3- 5
Navn: Christian Andersen

Vores svar fra

Kære Christian Andersen
Jeg formoder at I i lejekontrakten har skrevet at erhvervslejemålet selv skal betale for deres erhvervsaffald. Den anden forening skal naturligvis forsøge at gå til lejemålet men står der intet i lejeaftalen om at de selv skal betale for deres affald vil jeg umiddelbart mene at I som udlejer har påtaget jer denne udgift hvorfor foreningen kan gå til jer.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.