Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Skal erhvervsandele følge åbningstiderne fastsat i vedtægterne?

Skal en erhvervsandel følge åbningstiderne fastsat i vedtægterne, eller gælder bevillingen vedrørende alkohol fra politiet?

— Louise

Vores svar fra

Hej Louise

Kort fortalt skal man overholde begge regelsæt, både bevillingen fra politiet og andelsboligforeningens vedtægter. Det betyder, at hvis foreningens vedtægter sætter snævrere grænser for den tidsmæssige udnyttelse af andelen, så må du i udgangspunktet respektere den begrænsning det medfører.

Med venlig hilsen
Erik Matthiesen
Advokat (H)
Erma@advodan.dk

Erik Matthiesen
Om forfatteren Jeg er advokat hos ADVODAN Helsingør og har i en årrække rådgivet om spørgsmål omkring andelsboligforeninger og om køb og salg af andelsboliger. Ligeledes har jeg speciale i retssagsbehandling, i hvilken forbindelse jeg har møderet for Højesteret. Jeg fører eksempelvis retssager om mangler ved andelslejligheder, hvilke retssager oftest føres med omkostningsafdækning via klienternes retshjælpsforsikring.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.