Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Erhvervelse af håndværkere

Jeg ville gerne hører om en andelboligforening kan pålægge andelsboligejeren bestemte håndværkere? I denne konkrete sag er det blikkenslagerarbejde der skal udførres på andelsboligheverens egen regning og håndværkeren er statsautoristeret. Alligevel siger bestyrerlsen at man ikke må bruge egen valge håndværker, kun dem boligforeningen har valgt! Må man det? Jeg kan forstå hvis det var vedligeholdelse for boligforeningens penge?
Foreningsnavn: Rugbakken
Navn: Gry Jørgensen

Vores svar fra

Kære Gry Jørgensen
Hvad siger jeres vedtægter om dette? Normalt betinger foreningen sig alene at det er foreningens håndværkere der udføre arbejde såfremt arbejdet medføre indgreb i foreningens installationer – feks tilslutning til vand. Dette gøres for at man senere kan vide hvem der er ansvarlig.

Håber du kan bruge svaret ellers ved tilbage.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.