Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Er jeg blevet snydt?

Jeg købte en andelslejlighed for lidt over 2 år siden hvor der skulle laves forbedringer i andelslejligheden for anslået 210.000 kr. Jeg fik så ikke regningen på det udførte arbejde og spurgte til den flere gange. Nu 2 år senere har jeg fået regningen, men nu lyder den på 455.000 og der står på regningen, at reklamationsretten gælder 8 dage fra udførelsesdatoen, for 2 år siden. Jeg synes det lyder underligt at der kan være lavet for så stort et beløb i en 2,5 værelses lejlighed, selvom det er en totalrenovering af lejligheden med nyt bad. Ydermere havde jeg ikke noget valg om hvem der skulle udføre arbejdet da ham der ejer firmaet sidder i andelsforeningens bestyrelse. Jeg er heller ikke på noget tidspunkt blevet informeret om at det var blevet dyrere. Håber i kan hjælpe mig. Jeg er tvivl om jeg er tvunget til at betale det fulde beløb og hvordan jeg skal forholde mig til situationen.

Vores svar fra

Det skal du ikke finde dig i. Søg advokatbistand: Medbring alle relevante dokumenter omkring aftalen. Det lyder som du er blevet forsøgt snydt.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.