Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Er bestyrelsesmøder fortrolige?

Efter et bestyrelsesmøde her i vores lille forening, hvor jeg deltog første gang som suppleant og tillod mig at stille nogle kritiske spørgsmål vedrørende vores økonomi, er jeg efterfølgende blevet hængt af bestyrelsen i et omdelt brev til alle med navns nævnelse og omtale af, hvad jeg havde udtalt mig om. Det er jeg selvfølgelig ret rystet over, da jeg var af den opfattelse, at bestyrelsesmøder var fortrolige på den måde, at man ikke senere skulle hænges ud. Hvis det er kutyme, så skal der da brede skuldre til.

Vores svar fra

Med mindre det fremgår af vedtægten, bestyrelsens forretningsorden eller klart er vedtaget, vil indholdet på bestyrelsesmøderne ikke være underlagt tavshedspligt, idet oplysningerne om det passerede på møderne som udgangspunkt vil kunne videregives, med mindre oplysningerne indeholder personfølsomme oplysninger eller strider med injurielovgivningen m.v.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.