Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Er altanen inkluderet i lejlighedens areal?

Min andelsforening er i gang med at få monteret nye altaner. Dem der har altan ud til gården får en større altan end dem som bor til gaden (grundet facadefredning må gade-altanerne ikke være større end dem vi havde før). Spørgsmål: Indgår altanens areal i lejlighedens areal? Hvis ja, vil forskellen i størrelsen på de nye altaner jo have indflydelse på andelsværdien af lejlighederne, og de lejligheder som har fået den lille altan vil derfor være mindre værd.

Vores svar fra

En altan vil, som udgangspunkt, altid tælle med ved opmåling af et lejemål, og således også ved andelsboliger. Andelshavere med større altaner bør derfor også hæfte for en procentuel forøgelse svarende til deres opmålte størrelse. Og derfor bliver andelene, med mindre altaner, af en ringere værdi.

Venlig hilsen

Henning Julin, advokat
Dir: 96 31 33 25 Mobil: 40 20 24 49
E – mail:  hju@aalborg.advodan.dk  |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.