Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Energirapport

: Jeg har erfaret at der i andelsboliger skal til at laves energirapporter hver 5 år, er det rigtigt? Hvis det er rigtigt hvem skal så betale, og hvem har bestemt at der skal laves en sådan, hvorfor skal den laves og hvorfor er det kun i andelsboliger.? Hvis det er rigtigt at der skal laves en sådan rapport vil det i vores forening med 73 lejemål komme til at koste mellem 300000 – 500000 i de tal vi har fået opgivet. Ved salg af en ejerbolig skal der selvfølgelig laves en rapport, men da ikke imens ejeren selv bebor boligen, hvorfor så i utide i en andelsbolig?

Vores svar fra

Det er korrekt, at der skal udarbejdes energimærke regelmæssigt i store ejendomme. Dette er bestemt ved lov. Det gælder ikke kun andelsboligforeninger. Jeg vil anbefale dig at læse bekendtgørelse nr 228 af 07/04/2008. Den finder du på retsinformation.dk. Betaleren er foreningen og dermed andelshaverne.

Venlig hilsen

Klaus Falkenberg, advokat
Dir: 96 31 33 29
E-mail: mailto:klfa@aalborg.advodan.dk |  www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.