Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Emhætte

Vi er i vores andelsbolig tvivl om vedligeholdelse af emhætte. Hvem går ind og betaler for udskiftning af emhætte. Er det den enkelte andelshaver eller andelsboligforeningen. I vores vedtægter under vedligeholdelse står der nemlig ikke direkte noget om emhætte. Vores vedtægter er standard udgave. I andre andelsboligers vedtægter står der nemlig direkte at al vedligeholdelse samt udskiftning ligger hos den enkelte andelshaver. Der er nemlig udbetalt penge fra andelsboligforenings driftskonto til to andelshavere for udskiftning af deres emhætte. Det hele startede med, at der i generalforsamlingen 2008 blev snakket om vedligeholde af diverse ting, som ikke står i vores vedtægter. Referatet hvor vedligeholdelse er omtalt er ikke underskrevet af bestyrelsen det vil sige, at den jvf. vores vedtægter ikke er gyldigt, da den skal underskrives af bestyrelsen. Pengene er ved en fejl blevet udbetalt til de pårørende som nu ikke vil tilbagebetale beløbet. Fleretallet i andelsboligforeningen er imod og vil have pengene retur, men de pårørende nægter at returnere pengene. Er det lovligt og korrekt at der er blevet udbetalt fra kontoen og har andelsboligforening krav på pengene.

Vores svar fra

Reparation/udskiftning af emhætter ligger hos den enkelte andelshaver. Således som spørgsmålet er formuleret, bør de pågældende andelshavere returnere de udbetalte beløb til andelsboligforeningen.

Med venlig hilsen

H.H. de Lichtenberg

 
ADVODAN Næstved

ADVODAN | Nygade 9 | 4700 Næstved
Tlf:55758500 | Dir. 46145618 | Fax: 55 75 85 01 |
Email: hala@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.