Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

El-installationer

Spørgsmål: Hej. I min lejlighed har jeg opdaget flere ulovlige el-installationer. Sikringerne sprænger ofte, i det der kun er 1 fase til hele lejligheden (ca 70 kvm). Ejerne før mig, har selv installeret køkkenet, inkl. flere el-installationer/samlinger. Ved overdragelsen blev der foretaget et el-eftersyn af en elektriker, der kun påpegede en ulovlig opsat stikdåse i køkkenet. Resten af el-installationerne blev der ikke anmærket på, måske pga. mange af dem er mere eller mindre skjult, bag skabe og i væg mm. mit spørgsmål er, om jeg bør få udrettet el-installationerne på egen regning eller om det er foreningens ansvar, eller den forrige andelshaver? Jeg håber I kan hjælpe mig med mit spørgsmål. Tak. Venlige hilsner Hans

Vores svar fra

Kære Hans
 
El- installationerne i lejligheden er andelshavers ansvar og da en opdatering af disse vil blive betragtet som en forbedring ved fraflytning vil jeg se det som dit ansvar at disse er i orden.
 
Du skriver at der blev foretaget et el tjek da du overtog andelen og at installationerne var i orden. Du undre dig derfor over at sikringerne hele tiden slår fra. Det kan jo skyldes at du belaster systemet med mere end det er beregnet til.
 
Held og lykke .
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.