Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ekstraordinær/ordinærgeneral. formands afsættelse

På foranledning af over halvdelen af foren. beboere 13/24 har vi indkaldt til eks.ordinær generalforsamling med henblik på at afsætte formanden pga. grov slendrian med best.arb. Den siddende best. har nu indkaldt til ord. generalfors. samme tid og sted, hvori der står at formanden modtager genvalg. Han har ved flere tidligere lejligheder tilkendegivet, at han ønskede at fratræde. Hvordan skal vi nu forholde os? Vi stiller med to kandidater, men skal vi acceptere den ordinære generalforsaml. og bare håbe på, at han ikke bliver genvalgt, eller hvad gør vi?

Vores svar fra

Ja det er en lidt besynderlig sitiuation, I er havnet i.

Hvis der er indkaldt til to generalforsamlinger samtidigt, skal den generalforsamling, som er indkaldt først, afholdes først. Den anden generalforsamling starter så i umiddelbar forlængelse af den første.

Hvis der på den ekstraordinære generalforsamling, ikke skal behandles andre emner, end valg af formand, og hvis formanden alligevel er på valg på den ordinære generalforsamling, så kan man vælge, at aflyse den ekstraordinære generalforsamling. Det kræver dog, at de personer, som har indkaldt til den ekstraordinære generalforsamling, accepterer dette.

Jeg håbde dette ebsvarer dit spørgsmål. Har du uddybende eller yderligere spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.