Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ekstraordinær generalforsamling med vedtægtsændringer

På vores ordinære generalforsamling var der ikke nok fremmødte til at vi kunne vedtage nogle vedtægtsændringer, men der var nok der stemte for så vi kunne indkalde til en ekstraordinær generalforsamling. Mit spørgsmål er: skal alle vedtægtsændringerne ses under et således at man stemmer om hele forslaget eller kan man stemme om hver vedtægteændring for sig? Ydermere er det muligt at fremkomme med et modforslag til de allerede kendte vedtægtsændringer fra den ordinære generalforsamling? og kan man setmme om et sådan forsalg? På forhånd tak

Vores svar fra

Det er dirigenten der tilrettelægger afstemningen – herunder om forsamlingen skal tage stilling til de enkelte dele i forslaget.
Alle andelshavere er berettigede til at fremsætte modslag som skal behandles af generalforsamlingen.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000  Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.