Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Ekstra vaskemaskine

Vi har lagt et valg ud til beboerne om indkøb af en vaskemaskine mere,på den betingelse at huslejen stiger med kr. 50 om måneden,samtidig vil vi udelukke de beboere der ikke vil stemme for forslaget fra at resevere tid til vaskeriet, hvis der ellers er flertale for vores forslag.Vaskeriet blev instaleret dengang da vi alle var lejere,og derfor fik allesammen dengang en huslejeforhøjelse, vi er 36 lejemål hvoraf de 5 er lejere. Må vi det ?

Vores svar fra

Jeg antager, at spørgsmålet skal behandles på en generalforsamling. Der er ikke noget i vejen for, at I vedtager en stigning i boligafgiften, såfremt der indkøbes en vaskemaskine mere. Det er derimod i strid med det foreningsretlige lighedsprincip, såfremt I udelukker de beboere, som ikke stemmer for forslaget, at reservere tid til vaskeriet.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.