Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ekstra udgift EFTER at vi købte lejligheden……

Spørgsmål:

Da vi købte vores andelslejlighed 1. juni 2002 blev vi ikke informeret om, at der skulle skiftes faldstamme i køkkenet. Vi har nu fået at vide, at vi selv skal bekoste at få blotlagt faldstammen (dvs. rive væg ned, og evt. fjerne et stykke af bordpladen + fjerne køleskabet og flere køkkenskabe) og bagefter selv bekoste at få det reetableret – kan dette være rigtigt ? både generelt set men også udfra, at vi ikke blev oplyst om denne ekstra udgift, da vi købte lejligheden ?

Vores svar fra

I forbindelse med en andelsoverdragelse har sælger en loyal oplysningspligt overfor jer som købere i relation til netop større vedligeholdelsesprojekter og deslige; hvorfor man altid som køber skal sørge for at få referat af seneste generalforsamling tillige med budget for det kommende år, der kan oplyse om sådanne projekter. Derfor vil udgangspunktet for en vurdering af din tvist være, hvorvidt sælger har været bekendt med projektet og om I iøvrigt burde have været opmærksom på det i relation til, hvorvidt du vil kunne gøre regres gældende overfor din sælger. Foreningen kan som sådan godt beslutte, at den enkelte andelshaver selv bekoster eller iøvrigt selv sørger for at lave en del af arbejdet for at holde udgifterne til faldstammerne nede, men dette burde igen være blevet besluttet på en generalforsamling af et flertal af andelshaverne.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.