Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Ekstra ordinær generalforsamling

Jeg har trukket mig som formand grundet manglende tillid fra øvrige medlemmer. Vi er 6 andele og har derfor besluttet at der fra hver andel sidder en repræsentant i bestyrelsen. Vi har også besluttet at ABF standard vedtægter er dem der til en hver tid er gældende, lige som ABF ved tvister afgør hvem der har ret. I midlertidig er der 3 medlemmer der ikke ønsker at vedtægter og regler overholdes og kalder mig paragrafrytter når jeg kræver at vi skal handle udfra vedtægterne. For at vælge ny formand afholdte de en ekstra ordinær generalforsamling selv om jeg informerede dem om at dette var unødvendigt idet vi bare kunne konstituere en formand der kunne sidde frem til ordinær genneralforsamling. Årsagen viste sig at være de også ville af med mig som forretningsfører. Dagsordens punkter gengives her. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af ordstyrer 3. Regnskab ved Niels 4. Valg af formand 5. Valg af kasserer 6. Eventuelt Underskrevet beboerne uden navngivelse Jeg havde på forhånd meddelt dem at denne dagsorden var ugyldig og opfordret dem til at vi tog en dirigent udefra. Ham der gerne ville være formand bød vellkommen og gik til punkt 1. Jeg protesterede med henvisning til at det skal være en dirigenten der leder generalforsamlingen. Da dette blev afvist forlod jeg generalforsamlingen. Ham der blev formand var opgså sekretær og ordstyrer var en person som han havde valgt. Min påstand er at hvad der blev besluttet på denne generalforsamling er ulovligt og at hvis et flertal af bestyrelsen ønsker et nyt skal dagsorden være i overenstemmelse med vore vedtægter. HVAD GØR JEG ????

Vores svar fra

I dit spørgsmål mangler jeg en vigtig detalje om, hvem der var til stede på den ekstraordinære generalforsamling.

Hvis alle de andre var tilstede, blive en retssag om generalforsamlingens lovlighed til et slag i luften.

Det er generelt en dårlig idé at forlade en generalforsamling, som man mener er ulovlig. Det er bedre at blive og få sine protester først til protokols.

Hvis sagen er den, at du har et par støtter, vil jeg foreslå, at I indkalder til ny generalforsamling, hvor det afklares, om der er flertal for det ene eller det andet.

Venlig hilsen
Advokat Per Nielsen (H)
Direkte tlf. 96 31 33 60
E-mail: pern@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.