Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Ekstra-opsparing

Hej Andelsportal. Vi lejer ud til et større dansk supermarked. I forbindelse med udsigten til forhandlinger om en flerårig forlængelse, har vi besluttet at spare op til imødegåelse af en evt. opsigelse eller krav om nedsættelse af lejers husleje eller hvad der nu måtte ske. Spørgsmålene er: 1: Er det lovligt? 2: Hvad med opsparingen hvis det viser sig at vi havde bekymret os unødigt? 3: Kan fraflyttede andelshavere kræve efterbetaling? vh Henning

Vores svar fra

Kære Henning
I lyder til at være en fornuftig forening. Normalt ville jeg uden bekymring sige at det kan i sagtens gøre, men for en sikkerheds skyld bør I lige tjekke jeres vedtægter og se hvad der står om prisfastsættelse – omkring § 15 – står der at generalforsamlingen fastsætter andelskroenen og denne er gældne også selv om der lovligt ville kunne fastsættes en højre pris så er der ingen tvivl om at I kan gøre som I påtænker uden at bekymre jer om fraflyttere.

God Jul og godt nytår.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.