Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Eksklusionen

Spørgsmål: Jeg er blevet ekskluderet i min forening med begrundelsen at jeg har været fraflyttet i 1 år og 4 måneder mens lejligheden var under renovering Jeg har ikke fået nogen skriftlig advarsel. Jeg har fået frist til den 11. marts, hvor jeg skal aflevere nøglen. Hvis jeg skal have fristen forlænget, skal jeg anerkende eksklusionen, hvilket jeg ikke vil. Skal jeg aflevere nøglen mens sagen verserer? Jeg har gratis retshjælp fra min forsikring hvis sagen kommer for en domstol. 

Vores svar fra

Du skal ikke aflevere nøglen, men i stedet protestere mod eksklusionen som ulovlig.
Du skal kontakte advokat straks.
Vi hjælper dig gerne herfra. Indtil du har fået bevilget retshjælp til sagen skal du forvente at skulle betale for medgået tid. Min timetakst er  1500 kr + moms.
Et a conto beløb i størrelsesordenen 2000 kr skal indbetales. Alle dokumenter og papirer skal medtages til første møde.
Ring og aftal tid.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.