Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Eksklusion og manglende salær

  Jeg har et par spørsmål om eksklusion da jeg desværre har oplevet dette, jeg var 2 dage bagud med min husleje og derefter valgte min boligadministration at smide mig ud. i deres vedtægter står følgenden, citat: bestyrelsen pålægger sig ansvar for salg af lejlighed inden for de første 6 uger til ventelisten. Da den ikker er blevet køb i over 1 år nu, og de har indraget alle mine rettigheder til min andelslejlighed har de nu også pålagt mig at sælge den, andelsbolig-administratoren gav os til den 9 september 2009 til at selv at finde en køber, ellers havde de bestemt at den skulle gå til home, og jeg skulle betale 60.000 salæ. dette er så blevet ændret da jeg skrev et brev til dem at de ikke kunne bestemme hvornår og med hvem jeg skulle sælge min andel i lejligheden Jeg vil gerne stille følgende spørgsmål: 1. Er det lovligt at de bestemmer hvad for en mægler jeg skal bruge? 2. Er det lovligt at de indrager alle rettighedder til min andel i lejligheden, og samtidigt pålægger mig alt ansvar for salg når jeg er blevet ekskluderet? 3. Er AB foreningen ikke pålagt at købe min andel i lejligheden? og give den pris som blev sat ved sidste vurdering på det tidpunkt AB vælger at ekskludere mig.? 

Vores svar fra

Kære Spørger,
 
 
For at kunne svare dig præcist kræver det at jeg gennemgår vedtægterne og din sag.
 
Du bør søge advokatbistand.
 
Min umiddelbare opfattelse er, at du selv skal have en mulighed for at sælge lejligheden.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.