Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Eksklusion fra forening

Jeg er ny formand i denne lille forening, foreningen har tilsyneladende et problem med en andelshaver der er ualmindelig grov over for alle der ikke lige til gode ser hendes krav og behov, hun virker ikke altid lige psykisk stabil, hun har før for et stykke tid siden fået politi tilhold fra 2 andre andelshavere pga trusler. Foreningen prøvede at ekskludere hende men hun hyrede en advokat og det endte med et forlig. Nu er mt spørgsmål så, hvad skal der til for at man rent faktisk kan ekskluder en andelshaver, jeg ville mene at der burde være rigeligt af grunde til at gøre det.  

Vores svar fra

Hvor meget der skal til beror på en konkret vurdering. Jeg vil derfor anbefale, at I kontakter foreningens advokat for at en drøftelse af spørgsmålet.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.