Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Eksklusion eller chikane?

Pga at jeg en gang immellem har sengetøj til udluftning på indbygningsaltan ud til bagsiden af bygningen, hvor der kun er grønt areal hundeejerne lufter hund, så har jeg nu fået 2. klage med trudsel om eksklusion. Det står i vedtægterne at man ikke må have unødigt synligt vasketøj og dyner på altan, dvs ikke højere end altankant. Kan man tvinge mig til at sælge min andelslejlighed på baggrund af bagateller som dette? det virker totalt latterligt, og jeg mener der er tale om chikane fra én enkelt beboer, som tilfældigt sidder i bestyrelsen. 

Vores svar fra

At du lejelighedsvist tørrer vasketøj på altanen er efter min vurdering ikke eksklusionsgrundlag.
 
Eksklusion med deraf følgende pligt til fraflytning og salg af andelen er en så indgribende sanktion af den forudsætter en væsentlig større misligholdelse fra din side.
 
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.