Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Eksklusion og manglende brugsret

Jeg har i forbindelse med studier i Aalborg fået lov til at fremleje min lejlighed på Østerbro i 1 år og 4. mdr. Jeg er i denne forbindelse krævet leje af nogle møbler i lejligheden. Der står ikke i vedtægterne, at man ikke må det. Bestyrelsen har på denne baggrund ekskluderet mig. Min fremlejer har nægtet at flytte ud, hvilket er problematisk, da jeg skulle have fortsat mine studier i København fra i sommers. Af generalforsamlingsreferatet kan jeg læse, at hun har købt min lejlighed, og i øvrigt er blevet valgt ind i bestyrelsen. Min advokat siger, at eftersom jeg har gjort indsigelse i forbindelse med eksklusionen, og der nu er en verserende retssag omkring andelen, har jeg stadig brugsretten over den. Er dette korrekt? Eller er det bestyrelsen, der har overtaget brugsretten af lejligheden fra eksklusionsdatoen. Min fremlejer er jurist, og tvangssalget må have gået igennem administrationsselskabet. Hvis jeg stadig har brugsretten, undrer det mig, at et tvangssalg før sagens afslutning kan lade sig gøre. I øvrigt var jeg forment adgang til generalforsamlingen. Jeg har ikke afleveret mit andelsbevis, og jeg har ikke set nogen penge overhovedet. Hvordan skal jeg forholde mig.  

Vores svar fra

Det lyder som om du er blevet snydt. Du skal køre tæt løb med en kyndig advokat, som må rådgive dig om dine muligheder.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.