Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Ekskluderet grundet manglende betaling. Hvad gør vi?

Bestyrelsen har ekskluderet os, fordi vi var én måned bagud med betalingen. De siger, at de har sendt rekommanderede breve, men vi har ikke modtaget dem. Skal vi have skrevet under på, at vi har modtaget dem eller er det nok, at de har sendt det rekommanderet?

Vores svar fra

Hej,

Såfremt man er i restance, skal andelsboligforeningen sende en rykker, og såfremt denne ikke betales rettidigt kan bestyrelsen vælge at ekskludere andelshaver. Efterfølgende fremsendes en ophævelsesskrivelse, og når den er kommet frem, er man formelt set ekskluderet. Er man uenig deri, kan man naturligvis bestride dette, og så er det op til retten at træffe beslutning om eksklusionen er rimelig eller ej.

Jeg vil opfordre jer til at forsøge at indgå en aftale med bestyrelsen om, at eksklusionen trækkes tilbage, såfremt restancen betales. Alternativt – kunne I ikke overveje at få betalt restancen og så håbe på, at bestyrelsen ikke vælger at gå videre med sagen.

Med venlig hilsen
Nicholas Wantzin – nw@wzn.dk

Nicholas Wantzin
Om forfatteren Nicholas Wantzin er advokat og indehaver af Wantzin Ejendomsadvokater, som er eksperter inden for andelsboligret og administration af andelsboligforeninger. Til dagligt hjælper Nicholas foreningerne med administration, generalforsamlinger, vedtægter, kontrakter, byggesager, boligretssager mm. Nicholas er desuden bestyrelsesformand for Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration (FAE) og underviser for såvel ABF og Danske Advokater.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.