Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Ejerskab/gældsbrev

Jeg står på en andelslejlighed sammen med min kæreste gennem 9 år. vi står på lige fod på beviset men da jeg intet havde da vi kom og han (byttede sin lejlighed til vores nuværende lejlighed) tænker jeg om man kan lave et gældsbrev der gør at han ved salg for det fulde udbytte? det er vigtigt for os da jeg pt. har chance for at gå konkurs med min forretning og gerne vi sikre at kreditorer ikke kan komme og kræve min del af andelen. jeg har ikke over for kreditor stillet min lejlighed som sikkerhed men jeg hæfter personligt for bankgæld selv om min butik er aps. vi har sammen i lejligheden lavet et ejerpantebrev i forbindelse med istandsættelse på ialt 1 mill og værdi af lejlighed ligger idag på 1,8 mill. det forventer vi dog ikke at sælge til men det er vurderingsprisen. Hvordan sikre vi os og hvor finder jeg en advokat der kan lave et sådan brev med sikkerhed.

Vores svar fra

I må hurtigt kontakte en boligadvokat der kan hjælpe jer med at få udfærdiget de relevante dokumenter.

Jeg kan ikke konkret råde jer, da det kræver en nøje gennemgang.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.