Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Dyrehold og besøg

vi har nogle problemer med dyrehold i vores andelsforening. ifølge vores husorden er dyrehold ikke tilladt, men vi oplever desværre at en andelshaver omgår dette direktiv ved at påstå hunden er på besøg. findes der nogle helt gængse regler for hvordan et besøg defineres, når dyrehold ikke er tilladt. Findes der regler omk. Hvorvidt besøg overhovedet er tilladt hvis dyrehold ikke er tilladt?

Vores svar fra

Bestyrelsen må stå sammen og kræve hunden fjernet fra ejendommen. Undskyldningen om at huden blot er på besøg må fejes tilside da forbud mod hundehold naturligvis ikke kan omgås på denne måde. Vedtægtsbestemmelsen skal overholdes og håndhæves ellers lukkes der op for  dyrehold generelt. Spørgsmålet kan eventuelt prøves på en generalforsamling.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.