Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Driftsudgifter

Bestyrelsen har nu lagt eftersyn af gasfyr under fællesudgifter. Det vil sige, at nogle betaler mere for deres fyr end andre da vi betaler efter fordelingsnøgle. Denne handling er ikke vedtaget på generalforsamling, men alene bestyrelsens afgørelse.
I vores vedtægter står der ang. vedligeholdelse: Al ud og indvendig vedligeholdelse af boligen påhviler andelshaveren. Andelshaverens vedligeholdelsespligt omfatter også eventuelle udskiftninger af bygningsdele og tilbehør til boligen samt forringelse, som skyldes slid og ælde. Dette tolker jeg , som at det er mig der er ansvarlig for min egen bolig, og ikke et fælles anliggende med gaseftersyn.Og derved komme til at betale mere end andre.

Vores svar fra

Tak for spørgsmålet.
Jeg opfatter det sådan, at hver bolig og dermed andelshaver har eget gasfyr. Under denne forudsætning er det min opfattelse, at bestyrelsens beslutning er i strid med de gældende vedtægter. Enten må bestyrelsen ændre beslutningen, eller også må bestyrelsen ændre vedtægterne på en generalforsamling.

Med venlig hilsen
ADVODAN Slagelse

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat
ADVODAN Slagelse | Ndr. Ringgade 70C | 4200 Slagelse

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.