Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Dokumentfalsk

Jeg vil gerne spørge hvad man gør når en handling ikke bliver efterkommet. Vi har ekskluderet en tidligere kassere fra foreningen pga. dokumentfalsk go kreative regnskaber i gennem 5 år. Vi har ikke anmeldt vedkommende for dokumentfalsk endnu, det agter vi at gøre, men vi ekskluderede kasseren i Dec mdr. 2009, han færdes stadig i foreningen som om intet var hent. Hvad gør vi her, vi kan jo ikke verbalt smide ham ud, men det er rigtig irriterende at man ikke kan få skovlen under ham, han har jo begået en forbrydelse, er vedtægterne intet værd, hvad gør man. 

Vores svar fra

 
Jeg forstår ikke helt spørgsmålet. Hvis vedkommende er ekskluderet må der vel være fastsat en frist til flytning.

Hvis der så ikke er sket flytning senest fristens udløb er jo boligretten eller fogedretten der skal tage  over.

Hvis han er flyttet men blot kommer på besøg hos bekendte i foreningen kan man efter min opfattelse ikke gøre noget herved.
Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C
Web:     www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.