Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Dokumentation ved vurdering af forbedringer

Vi har fået lavet nyt badeværelse i vores lejlighed. Hvordan dokumenterer vi bedst prisen på vores badeværelse, når vi skal sælge lejligheden og forbedringerne skal opgøres? Er det tilstrækkeligt med det skriftlige tilbud vi fik fra håndværkerne, hvor prisen står på samt faktura på, hvad vi har betalt? Over hvor mange år nedskrives et badeværelse?

Vores svar fra

Jeg foreslår at du skriver til andelsboligforeningens bestyrelse og redegør for de arbejder der er udført i lejligheden med en opgørelse over hvad der er betalt til håndværkere, hvor mange timer du selv måtte have lagt i forbedringerne og hvad du mener det alt ialt opgøres til. Bestyrelsen opfordres til at godkende opgørelsen, således at forholdet er på plads den dag du måtte vælge at sælge din andel.Samtidig kan du spørge bestyrelsen om foreningens afskrivningpolitik på forbedringerne.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.