Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Dødsfald af andelshaver.

Min mormor har haft andelsbevis. For nogle uger siden døde hun og nu skal arvinge finde ud af, hvad der skal ske med andelsbeviset. Foreningen har venteliste og et salg af andelsbeviset, skal derfor foregå til den der står øverst på listen. Så langt så godt. Hvad hvis arving vil anvende boligen ? Hvad hvis arving vil overdrage til anden i familien…. Eksempelvis mig, der jo er barnebarn til afdøde? Hvordan finder man markedsværdien på andelsbeviset ? Hvem fastsætter salgsprisen ?

Vores svar fra

Reglerne for, hvem der kan overtage din mormors andelsbolig, findes i andelsboligforeningens vedtægter. Værdien fremgår som udgangspunkt af seneste regnskab for andelsboligforeningen. Værdien er en maksimalpris. Ud over værdien kan der blive tale om betaling for individuelle forbedringer. Kontakt administrator, hvis I ikke kan finde papirerne hos din mormor.

Såfremt du ønsker hjælp til denne konkrete sag eller andre opgaver,så kontakt mig for en uforpligtende snak på 96 31 33 60 eller kontakt ADVODANs kædekontor på kontakt@advodan.dk.

Vi gør opmærksom på, at yderligere behandling af sagen ikke er en del af den gratis rådgivning,
og at der vil være honorar på en egentlig sagsbehandling

Andelsportal.dk har et landsdækkende samarbejde med ADVODAN og anbefaler kædens advokater til landets boligejere og boligforeninger.

Venlig hilsen

Advokat Per Nielsen (H)

Direkte tlf. 96 31 33 60

E-mail: pern@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.