Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Dødsbo – mht arvinge, tidsforløb, advokathjælp osv.

Jge har skrevet til jer før, men nu er der kommet lidt ændringer i sagen, så her kommer lige forhistorien; Jeg står som nr 1 på ventelisten til at skulle have lejlighed i min fars andelsbolig forening, og for ca 4 mdr. siden blev der en lejlighed ledig, da en ældre kvinde gik bort. Kvinden havde boet sammen med en mand, som døde et år tidligere, og han havde 1 barn. Hun havde ingen børn, men de var gift, så mit spørgsmål lyder på; om mandens datter, har en mulighed for at arve lejligheden? Såvidt jeg har forstået lyder Svevos husorden at de eneste arvinge der kan være på lejligheden er biologiske børn, ægtefælle, søskende eller forældre… men denne datteren har så ytret sig at hun vil kæmpe for lejligheden. Jeg har ringet til advokaten der skulle være sat på sagen, og fik at vide at de først lige har fået tildelt sagen her igår, samt at det første de skal gøre er at sende én ud til lejligheden som skal vurdere tingenes værdi, inden der sker noget yderligere. Hvor lang tid kan jeg forvente at der går med sådan en sag, og inden jeg får besked? Min far og jeg har talt om at hyre en advokat så vi kan få lidt fart på tingene, men kan dette betale sig?

Vores svar fra

Ja det kan betale sig at gå til advokat i denne sag. Vedtægter mv skal med til din advokat. Du har ret til lejligheden da stedbørn ikke er biologiske børn.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.