Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Dødsbo, arvinger?

 Som bestyrelsesmedlem sidder vi med en fianacielt problem. I en af lejlighederne er der en der er død for nogle måneder siden. Men nu sidder vi i bestyrelsen og mangler nogen at sende regninger til fordi lejligheden står bare ubenyttet af arvingerne og de girokort til fællesudgifterne som er blevet sendt til lejligheden er ikke blevet betalt. Hvordan kan vi finde oplysninger om hvem som reelt ejer lejligheden nu, og dermed skal betale udgifterne?

Vores svar fra

I bør ringe til skifteretten og finde ud af, hvem boet er udleveret til og derefter anmode boet om at betale regningerne samt oplyse, hvem der skal overtage andelen.

Hvis foreningen i øvrigt benytter standardvedtægten, hvilket du bør kontrollere, kan foreningen forlange, at andelen fraflyttes senest  den 1. i den måned, der indtræder næstefter 3 måneders dagen for dødsfaldet: “Er ingen ny andelshaver indtrådt forinden, bestemmer bestyrelsen, hvem der skal overtage andel og bolig”……efter de regler der gælder herom i vedtægten.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.