Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Dobbelteje?

Spørgsmål: Hejsa, jeg står i en situation hvor jeg er ejer af en andel men skulle gerne købe en helt anden andel uafhængigt af min nuværende, men har det “problem” at jeg de første måneder vil stå som ejer af begge andelslejligheder. I min nuværende vil jeg stå fastboende, men i den nye vil jeg have mulighed for at købe den uden at stå registreret der som beboer indtil jeg så sælger den anden og endelig flytter over. mit spørgsmål er nu om det overhovedet efter overordnede regler er muligt at i denne tid eje begge andelsboliger?

Kære Jesper  Såfremt der ikke er nogen begrænsninger i foreningernes vedtægter ser jeg ikke umiddelbart noget problem. Det du tænker på er højst sandsynligt at der i foreningens vedtægter står at man kun må eje én andel, men du ejer jo kun én andel i foreningen den anden er i en anden forening hvor der altså jvf. din beskrivelse ikke er bopælspligt. Held og lykke. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk 

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.