Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Diverse Spørgsmål

Hej Jeg har nogle spørgsmål vedr. min andelsbolig, som jeg håber i kan svare mig på. Er det muligt at lave sin andelsforening om til ejerforening??Hvilken muligheder er der og skal man være opmærksom på noget vedr. dette??Hvad skulle være til forhindring hvis der er enighed i foreningen?? Hvordan foregår en valuar vurdering og kan man først sælge sin andel til den pris, når der er kommet den vurdering eller kan man sælge sin andel hvis man får godkendelse fra bestyrelsen til at sælge til en højere pris??Hvordan godskendes en valuar vurdering i foreningen eller er den vurdering retningssnor på hvad priserne er på andelene ?? Med venlig hilsen Per Karlsen
Ejerforeningsnavn: Gyngemosen/Søterrasserne
Navn: Per Karlsen

Vores svar fra

Kære Per Karlsen
Der er flere regler der skal følges ved en evt. omdannelse af en andelsboligforening, hvorfor jeg vil henvise dette spørgsmål til en advokat der vil kunne svare på hvilke forhold der er gældne for netop jeres forening. Det er langtfra alle der har denne mulighed. Hvad angår en evt. valuar vurdering skal dette besluttes på en generalforsamling og vurderingen indgår i foreningens regnskab således at andelskronen kan fastsættes udfra dette.

Håber dette var svar nok.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.