Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Difference mellem valuar- og offentlig vurdering

Jeg er i gang med at købe andelslejlighed og har derfor haft en advokat på tilkoblet ift. en specifik lejlighed i Dyssegård som jeg er interesseret i. Advokaten giver dog udtryk for at hun er bekymret da den offentlige vurdering af ejendommen ligger på 33 mio. og valuarvurderingen på 57 mio. Advokaten mener, at dette er en meget stor difference, som bekymrer hende ift. om jeg kan risikere at tabe penge når jeg engang skal af med lejligheden igen (påtænker ikke at bo der længere en 5 år). Men når jeg læser om valuarvurderinger står der alle steder at de er mere realistiske og at man næsten hellere skal forholde sig til dem. Jeg er derfor lidt forvirret omkring hvilken betydningen den store difference har, specielt nu hvor der er udsigt til at den offentlige vurdering falder yderligere.

Vores svar fra

Jeg deler bekymringen – men måske kan advokaten stille spørgsmål til valuaren, så usikkerheden kan afklares.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.