Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Delt andel – uvenskabelig fraflytning

Hvad er mine muligheder for at fraflytte en andel hvor en anden andelshaver og jeg hver har betalt halvdelen af andelen – vel at mærke når den anden andelshaver er uvillig til at lade fraflytningen foregå i fordragelighed ? Forhistorien er simpelthen, at en bekendt og jeg ret spontant købte en andelslejlighed i April 08 med henblik på et bofællesskab. Det viser sig nu, at denne bekendte har nogle dybe alkohol/personlighedsproblemer hvilket gør at jeg hurtigst muligt vil fraflytte andelen, men hvordan kan jeg få min andel tilbage når han er aldeles uvillig til at drøfte et evt. salg af hele andelen eller overtagelse af min halvdel af andelen?

Vores svar fra

Hvis I ikke har oprettet en samejeoverenskomst, er din muligheder begrænsede. Jeg vil derfor anbefale dig at kontakte en advokat for yderligere, med henblik på en drøftelse heraf, herunder af muligheden for, at lade være med at betale boligafgift, overlade det til foreningen at ekskludere dig/og din medejer og derefter overlade det til foreningen at gennemføre et tvangssalg.
Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.