Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Kan jeg dele andelsboliglånet op med min kæreste?

Hej,

Jeg og min kæreste vil gerne købe en andelsbolig sammen. Min kæreste har noget opsparing og tjener også flere penge end mig. Er det muligt at optage et andelsboliglån, hvor jeg kun hæfter for 40 procent af lånet og min kæreste hæfter for 60 procent? Eller er der noget andet, som I vil foreslå vi gør?

Vores svar fra

Hej,

Tak for henvendelsen.
Man kan ikke dele hæftelsen i banken op i forhold til ejerforholdet. I vil derfor altid hæfte begge for det fulde beløb, som I låner.

Bedste hilsner
Lasse Krøjsfeldt Nygaard – Boligchef hos Danske Bank

Lasse Krøjsfeldt Nygaard
Om forfatteren Lasse Krøjsfeldt Nygaard har de sidste 8 år været boligchef hos Danske Bank og er specialist i finansiering af andelsboliger. Han har beskæftiget sig med lån til andelsboliger i mere end 23 år og har også fungeret som bankrådgiver for en lang række andelshavere. Har du brug for viden om et andelsboliglån kan Lasses team af andelsboligspecialister kontaktes på andelsbolig@danskebank.dk.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.