Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Dannelse af andelsforening

Spørgsmål:

Beboerne i en boligejendom i Aalborg har fået mulighed for at danne en andelsforening. Fra en advokat har vi fået tilsendt noget materiale, der efter gennemsyn af en advokat betragtes som overordentlig mangelfuldt i henhold til flere paragraffer i boligreguleringsloven. Vi har 27.5.05 påpeget disse mangler og bedt om tilsendelse af nyt materiale og udsættelse af fristen 20-6-05 for dannelse af andelsboligforening. I dag 16.06.05 (3 uger efter og 4 dage før fristen 20.6.05) har vi fået afslag på vore iflg. vor advokat berettigede krav. Har i noget godt bud på hvor vi kan gå hen for at få ret eller vejledning i vor henstilling om nyt materiale bør fremsendes, og at det strider mod behandling af lejerne, at en advokatmæssig velbegrundet klage først besvares 3 uger efterfremsendelsen (og 4 dage før fristen).

Vores svar fra

Vi vil foreslå, at I kontakter Aalborg Kommune og gør opmærksom på, at I ikke finder, at advokaten overholder spillereglerne for tilbudsreglen og I beder Dem om hjælp til, at kommunen drager omsorg for, at dette forhold rettes op.

Med venlig hilsen
ATB

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.