Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Chikane fra overbo

Hvad kan/skal jeg gøre jeg har i 13 år boet i min lejlighed og for ca 5 år siden flyttet min nuværende overbo ind vi kender hianden mange år tilbage men hun kan i dag ikke tåle synet af min familie, dette gør at hun åbenbart syntes at hun ska chikenere mig om natten mellem ca 02-06 i weekendterne med at hun tramper bevist hele lejligheden igennem før at hun så stiller sine sko stille og roligt,jeg kan godt skrive en klage men så ved hun jo at det virker og i sidste ende er det jo påstand mod påstand så der sker jo intet ved at jeg klager. hjælp mig da min sidste udvej er at flytte og det er jeg meget ked af at skulle da meget af min famillie også bor her og mit gode forehold til min underbo også vil ophøre, igen hjælp

Vores svar fra

 
Jeg vil foreslå at du tager kontakt til bestyrelse. Den vil sammen med foreningens advokat kunne hjælpe dig i sagen herunder med bevissikringen.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat

Advokatfirmaet

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.