Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Carport

Vi er 8 andelshuse, vi har en fælles gård med kun en vej ind. Hvis man har en carport til sin bil og man har en bil, må man så lukke sin carport af og bruge den som hudegård og holde ude foran carporten, i indgangen til gården? Skraldebiler og større køretøjer har svært ved at komme forbi. Grunden til at der er lavet en hundegård i carporten, er at der er luftning forbudt af hunde i gården. Hvad mener i, vi skal gøre? Jeg tænker med hensyn til udryknings køretøjer osv.

Vores svar fra

Det er ikke sådan lige til at give et entydigt svar uden nøjere kendskab til arealerne og andelsforeningens vedtægter. Vedtægterne indeholder almindeligvis ikke egentlige bestemmelser om anvendelsen af fællesarealerne, men derimod blot bestemmelse om, at de enkelte medlemmer er forpligtet til at efterleve regler fastsat af generalforsamlingen i en husorden.

Det er derfor min vurdering, at I bør regulere spørgsmålet i husordenen. I bør derfor på næstkommende  generalforsamlingen beslutte, at der optages bestemmelse om forholdet i jeres husorden. En sådan bestemmelse vil almindeligvis kunne vedtages med almindelig majoritet.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.