Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Byttelejliglighed.

Jeg bor i ovenstående lejlighed Jensløvsvej 9.st,th. som almindelig lejer. Jeg vil gerne bytte lejlighed med ovenboen på 4 sal som også er lejer. Vi har fået bekræftelse fra formanden i a/b at det må vi gerne. At byttet kan genemføres samt at foreningen i den forbindelse agter at mordernisere lejligheden, dette omhandler køkken og bad som er helt tilbage fra ejendommens opførelse og der er aldrig gjort noget ved det, dog har jeg selv udskiftet skabe for egen regning. Formanden skriver at jeg ihvertfald vil stige med mere endd Kr. 2.500,00 kr om måneden hvilket svarer til ca 100%. Kan man ikke selv foretage den nødvendige mordernisering som er blevet anslået til kr. 35.000 det er jo kun et lille køkken og bad vi taler om så jeg har svært ved at forstå den høje huslejeforhøjelse. Jeg har ca. 17.000,00 kr på vedligeholds kontoen lejligheden er på ca 55 kvdm 2½ værelse. Med venlig hilsen. Martin Pagels.
Foreningsnavn: Andelsboligforeningen Jensløvsgårde. Skotvej 2
Navn: Martin Peter Pagels.

Vores svar fra

Kære Martin Peter Pagels.
Når man bytter en lejelejlighed til en andelslejlighed kan foreningen betinge sig at lejelejligheden bliver en andelsbolig. Andelsboligforeningen kan i den forbindelse foretage forbedring af andelen i form af nyt bad/køkken hvilket så vil skulle betales af den nye køber, men det er foreningen der skal acceptere at man isteden for selv forestår forbedringen.

Håber i finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.