Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Bytte andel med ejerbolig

Spørgsmål: Vi har i vores andels forening, altid afvist at bytte lejliheder med ejer boliger med begrundelse i boligloven.
Nu er der en beboer der bytter alligevel med påstand om at der ikke er forbud mod bytte mellem ejer og andel. Er der nogen regel for bytte af bolig i en andelsforening?? Mvh. Henrik

Vores svar fra

Kære Henrik

Nu ved jeg jo ikke hvad der står i jeres vedtægter. Hvis jeres vedtægter henviser til lejeloven så kan man kun bytte til lige vilkår og dermed er det ikke muligt at bytte en andel til en ejer. Har dette varet jeres fortolkning bør I kontakte jeres administrator der vil kunne rådgive jer med hensyn til jeres chancer for at vinde en sag, problemet er nemlig at jeres vedtægter på dette område måske ikke er præcis nok. Tillader jeres vedtægter bytte er der ikke nogen begrænsninger.

Håber i finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.