Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Byggesjusk/vand trænger ind

I november 2007 købte vi en andelslejlighed hvor det sidenhen har vist sig, at der er rigtig meget byggesjusk i alle andelslejligheder. Bestyrelsen har kontakt til byggesagkyndig og vi kaldes snart til ekstraordinær generalforsamling så der kan stemmes om, at vi skal køre en sag mod NCC som ikke har udbedret skaderne. Alt imens alt dette går sin gang har vi rigtig meget vand som trænger ind i vores overfals ved vinduerne. Vi har hele tiden været opmærksomme på dette er gruer nu for “bare” at bo i denne fugtige lejlighed til dagligt hvor der højst sandsynligt forekommer svamp. Dette er jo i den grad sundhedsskadeligt og vi døjer med hovedpine og dagligt snottet begge to. Kan I fortælle os hvad vi som privatpersoner kan gøre/har af rettigheder? Alt imens tingene går mellem NCC og vores bestyrelse bor vi jo bare dagligt i en yderst sundhedsskadelig lejlighed. 

Vores svar fra

Jeg er af den overbevisning, at I skal gå til bestyrelsen. På nuværende tidspunkt er mangeludbedringen et fælles anliggende, og derfor skal I ikke begynde at rode mere rundt i det.

De symptomer, som du beskriver, kunne godt tyde på, at der findes skimmelsvamp i lejligheden.

_____________________________
Med venlig hilsen
Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard A/S
Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk www.eibyeogholmsgaard.dk _____________________________

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.