Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Byggefirma konkurs

Mindre end 2 år efter overdragelsen til andelsboligforeningen er vort byggefirma gået konkurs. De var knap nok færdige med at rette fejl og mangler efter 1. års gennemgangen, men hvad værre er, så står vi i foreningen tilbage med uafklarede problemer mht. skimmelsvamp og manglende/forkert dræning bag nogle af boligerne. Hvordan finder vi ud af, om der er tilbageholdt 2 % af købsprisen på ca. 14.000.000 kr.? Hvor er disse penge i givet fald, og hvordan og hvornår kan de frigives? Hvordan er vi stillet mhp. 5- års gennemgangen?

Vores svar fra

Jeg vil foreslå, at du kontakter den advokat, der har hjulpet jer i forbindelse med købet af lejligheden, administrator for ejendommen eller den tekniske rådgiver, der stået for byggesagen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.