Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Byfornyelsesmidler ?

Hej. Vores Andelsforening blev byfornyet for 4 år siden til maj. Vores gl. offentlige vurdering var på 11 mio. kr. og den sidste valuarvurdering var på 13 mio. kr. Ved vores generalforsamling sidste år, havde vi fået lavet en valuarvurdering på 22 mio. kr. Vores administrator kom så med den dårlige nyhed, at regeringen havde lavet en tinglysning pr 1. november 2005, så at vi nu skulle trække de byfornyede midler fra i vurderingen, før vi kunne beregne andelskronen, hvilket er 9 mio. kr. Mit spørgsmål er så, hvis vi nu skifter tilbage til den offentlige vurdering skal vi så også trække dem fra? Og skal vi virkelig bliver ved med at trække 9 mio. kr. fra ejendommens værdi de næste 30 år? De 9 mio. er dem vi har fået foræret, resten har vi selv måtte ud at låne. Jeg håber i forstår mit spørgsmål. Jeg ser frem til jeres svar. M.v.h. Formanden Lene Pedersen
Foreningsnavn: Østrigsgade 5-7-9
Navn: Lene Pedersen

Vores svar fra

Kære Lene Pedersen
Det der er væsentligt for hvorvidt I skal trække beløbet fra de næste 30 år er hvorvidt I har fået tilskuddet efter de nye eller gamle regler. Som jeg læser dit spørgsmål har I fået tilskuddet efter de nye regler og så skal I trække de 9 mio. fra uanset hvilken vurdering I bruger.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.