Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Byfornyelse

Spørgsmål: Hejsa. Vi har lige haft byfornyelse i vores andelsforening. og vi har vedtaget for lang tid siden ved et generalforsamling hvor meget vi skulle stige pr. husleje og der blev sagt 30% nu er arbejdet færdigt og vores professionelle administrator er kommet frem med en hulejestigning på 100 % er det lovligt når dette ikke er godkendt og hvem har ansvaret er det bestyrelsen i foreningen eller er det den virksomhed som adminstrere vores interesser? Mvh Christopher
 

Vores svar fra

Kære Christopher
Jeg lægger til grund at du bor i en andelsboligforening ? Grundene til den store stigning i udgifterne  kan jo være mange: Blev der i sin tid begået fejl da budgettet blev fastlagt ? Er byggesagen blevet dyrere end  forventet og hvorfor ?? Hvis nogen professionnel har begået en ansvarspådragende fejl er vedkommende ansvarlig, men det skal bevises før der kan blive spørgsmål om betaling af erstatning. Hvis I er blevet lovet noget som ikke holder skal det vurderes om i har lidt tab og først i denne situation kan der blive tale om erstatning.Jeg synes at du skriftligt skal spørge jeres administrator om svar på hvad der er den egentlige årsag til den store stigning i f t budgettet.
 
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.