Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Budgetteret overskud?

Jeg har et generelt spørgsmål vedr. private andelsboligforeninger. Jeg sidder i et administrationsselskab og laver regnskaber og budgetter for private ABF. Der får jeg så spørgsmålet, om man må budgettere med et overskud?? Må man helt konkret have en linie i budgettet hvor der står: forventet overskud? Jeg har søgt i jeres database efter svar, men ikke kunnet finde det. 

Vores svar fra

 
Det er da altid fornuftigt at have et overskud. Om du så vil kalde det et resultat eller budgetteret overskud er efter min opfattelse ligegyldigt.
Man skal blot huske på at foreningen formål er at eje og administrere foreningens ejendom. Så det er ikke noget formål i sig selv at opspare overskud.

Med venlig hilsen

Ebbe Gregers Madsen

Advokatkompagniet A/S
Advokataktieselskab
Margrethepladsen 4, Plan 4
8000 Århus C
Web:     www.advokatkompagniet.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.